Verdiepend en actiegericht

Van innerlijke verdeeldheid naar heelheid

‹ naar overzicht
Voor persoonlijke groei van binnenuit

Verdiepend en actiegericht. Dat is de essentie van onze manier van begeleiden en opleiden. Spelenderwijs kom je tot de kern en ontstaat er ruimte om te experimenteren met ander gedrag.

Doen en ervaren

Met iemand praten over je ervaring, coachvraag en gevoelens lucht op. Rationeel analyseren en reflecteren, geeft vaak nieuwe inzichten en vergroot je zelfkennis. Bij ons ga je nog een stapje verder.

Wij zetten ervaringsgerichte werkvormen in, waardoor ook zichtbaar wordt wat er bij jou in de onderstroom leeft. Je gevoelens, wensen, verlangens en drijfveren. Maar ook onverwerkte pijnlijke ervaringen uit je jeugd. Die vaak de bron zijn van je belemmerende gedachten en ineffectieve patronen.

Duurzaam veranderen

Dit doen we omdat wij gaan voor duurzaam veranderen. We werken met jou aan een bodem waarin nieuw gedrag ook echt kan beklijven. Hiervoor is het soms belangrijk dat je ingrijpende ervaringen nog eens onder ogen ziet om ze te kunnen helen. Zodat je patronen en gedachten die niet meer effectief zijn ook daadwerkelijk los kunt laten. En nieuw gedrag kunt integreren in je kern, in je systeem, in heel je lijf.

Psychodrama

We werken op onze eigen creatieve manier met psychodrama. Met opstellingen, stoelen, voorwerpen, inleven in de ander, wisselen van rollen en oefenen met ander gedrag. Het is een vorm van spontaan spel, laagdrempelig, serieus en met humor.

Psychodrama zet je direct in beweging en werkt door in je dagelijkse leven.

Begeleiding

Wil jij een volgende stap zetten in je herstel na seksueel misbruik? Kijk hier naar mijn aanpak om de regie over je eigen leven terug te krijgen

Opleiding en supervisie

Begeleid jij mensen met een jeugdtrauma? Dan is de Opleiding: Herstel na een jeugdtrauma of een gerichte supervisie, misschien wel iets voor jou.

Coaching

In loopbaancoaching en coaching persoonlijk leiderschap voor leidinggevenden richten wij ons op